Siden oprettet 25. marts 2016

Siden opdateret 26. april 2022

Til forsiden

Tilbage

Skriv til mig

Topografi 4

Hos marskandisere og på loppemarkeder har jeg gennem tiden købt bl.a. fotografier og postkort med topografiske motiver. Nogle kan jeg ikke placere.

Nu prøver jeg på denne vis, om nogle af jer derude kan identificere stederne. Brug venligst fotografiets nummer som reference, hvis du skriver.

Fotografi Kommentarer
Topografi 40
Foto opklæbet på karton. Intet fotografnavn.

Med blæk på bagsiden: Oldemors hus, Rudkøbing, Langeland

Topografi 41
På forsiden med håndskrift 'Tjørnholm'. Udateret fotokort uden andre oplysninger.
Topografi 42
Hvad der ligner et sølv- eller guldbryllup. På skiltet bag stakittet til højre står 'C.J. Clausen, Fragtmand'. Udateret fotokort uden andre oplysninger.
Topografi 43
Det noget statelige hus bærer navnet Frihavn. Udateret fotokort uden andre oplysninger.

Lau Laursen har sendt dette link, som giver en fyldig omtale af huset, som lå i Snekkersten: www.tikobkommune.dk/44,--frihavn-.html
Topografi 44
Stubmølle som synes stadig i brug. Mølleren står på trappen. I baggrunden en kirke. Udateret fotokort uden andre oplysninger.
Topografi 45
På forsiden med håndskrift 'Bøgelund'. Udateret fotokort uden andre oplysninger.
Topografi 46
Bygning med apotek. På bagsiden er skrevet en hilsen dateret Stoholm 5. marts 1938. Udateret fotokort uden andre oplysninger.
Topografi 47
På forsiden med håndskrift 'Her ser du den Villa vi har boet i'. Fotokortet stemplet i København 17. november 1939 og sendt til Gentofte.
Topografi 48
Fotokort dateret Tvinstrup Højgaard, Odder 3. august 1912 og sendt til Aaestrup, Løgten Station. Poststemplet ulæseligt.
Topografi 49
Tre mænd foran en uidentificeret mølle. Udateret foto uden yderligere oplysninger.

Topografi 50
Foto af bygning. På markisen t.v. for indgangsdøren står "M. Larsen, Skræderforretning, Telefon 48". På skiltet på gavlen står "Refugium". På bagsiden noteret "Refugium i Korinth, Fars barndomshjem".

Til forsiden

Tilbage

Skriv til mig

Til toppen